Sportbeurs BodyFit Mons® - Fitness - Wellness - Gezondheid - Vechtsportenbeurs te Bergen - Home
+32 (0)68 45 45 45 info@bodyfitmons.be

Een niet te missen afspraak!

2e editie van de beurs BodyFit-Mons op 26 en 27 oktober 2019
Kom ons opzoeken op de beurs tussen professionals en liefhebbers van alles wat te maken heeft met sport en gezondheid. Twee dagen lang kunt u uw fysieke conditie komen testen en producten en materiaal vergelijken, uitkiezen en kopen.
Neem deel aan de workshops van BodyFit-Mons die voor u worden georganiseerd door professionals uit de sector. Ontdek de verschillende podia, lezingen en de vele conventies waarop de nieuwigheden en trends op het vlak van fitness worden voorgesteld.

Ontwikkel uw activiteiten! BodyFit-Mons is de enige beurs in België waar u professionals kunt ontmoeten op het gebied van fitness, welzijn en sport voor de gezondheid.

WAAROM DEELNEMEN AAN BODYFIT-MONS?

Onze beurs duurt 2 dagen en ambieert u de kans te geven nieuwe contacten te leggen, uw netwerk uit te bouwen en kennis te maken met bazen of toekomstige bazen, sportverenigingen, coaches en vele anderen …
Voor deze 2e editie willen we het aantal standhouders en bezoekers verdubbelen.

 1. U hebt verschillende mogelijkheden tot uw beschikking om te profiteren van reclamecampagnes.
 1. Alle sectoren zullen aanwezig zijn: fitness, welzijn, coaching, praktische opleidingen, trainingen, diensten, digitaal advies en computerapplicaties.
 2. Artikelen zoals apparatuur, accessoires, sportvoeding, sportkleding en dieetproducten zijn welkom.
 3. We bieden u graag de mogelijkheid om demonstraties te geven op één van de podia die we ter beschikking stellen.

 

Meer informatie kunt u inwinnen bij een van onze medewerkers.

 • U wilt STANDHOUDER WORDEN?
 • Aarzel niet om contact op te nemen met ons via het formulier
of telefonisch met een van onze medewerkers

KERNCIJFERS

1e editie

3 dagen

11 511 bezoekers

52 standhouders

+50 workshops

2018 Videos

Agrandir la vidéo

2018 Foto's

GETUIGENISSEN


De eerste editie van Body-Fit Mons was een zeer goede ervaring voor MATRIX.
Wij hebben gedurende de 3 dagen aan onze stand kennis kunnen maken met belangrijke spelers uit de fitness- en bodybuildingsector.

Deze eerste editie in België heeft aangetoond dat het belangrijk is voor ons om aanwezig te zijn op de beurs, omdat we zo onze laatste nieuwigheden kunnen voorstellen, zoals de S-Force performance Trainer. Deze beurs sluit goed aan bij onze visie op de evolutie van de sector.


Ons doel is om onze eGYM-trainingstoestellen te promoten. Hoogwaardige technologie, made in Germany, voor elke fitnesszaal.


Wij waren zeer tevreden over de organisatie van de eerste editie en wachten vol ongeduld op de tweede editie om onze knowhow opnieuw te valoriseren.


Ik was erg verrast door de toestroom aan bezoekers tijdens de eerste editie. De beurs BodyFit-Mons was een goede investering voor ons.


Kiki Miranda Sr. Events Project Manager
On behalf of Zumba Fitness LLC, we would like to thank BodyFit-Mons 2018 for an excellent trade show! We recognize that takes a lot of work and a really team effort to put together a such event and we were really proud to be part of it.
This is definitely a trade show to be, if you are looking to expand your business either in Belgium and other countries around!

Hoe kunt u deelnemen?

U hebt de mogelijkheid om een stand te reserveren, al dan niet uitgerust, gaande van 9 m² tot meer dan 150 m². Afhankelijk van uw wensen en de technische mogelijkheden kunt u ook beschikken over meerdere open wanden of een eiland voor een stand die meer opvalt bij het publiek. U kunt ook extra materiaal bestellen om uw stand in te richten en gezelliger te maken.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer info over de prijzen en deelnemingsvoorwaarden.

Hoe kunt u uw zichtbaarheid vergroten?

Voor wie zijn zichtbaarheid op de beurs en bij de jongeren wil vergroten, bieden we verschillende oplossingen:

 • Zet een advertentie in onze catalogus, die wordt gepubliceerd in een oplage van 15 000 exemplaren en uitgedeeld aan alle bezoekers bij de ingang van de beurs.
 • Reserveer een banner op onze website. Aan de hand hiervan kunnen bezoekers hun bezoek voorbereiden en de beurs aanvangen met een 'gepersonaliseerde parcours' dat helemaal is afgestemd op hun interesses en de stands die hieraan zouden kunnen beantwoorden.
 • Organiseer workshops en demosessies om een dynamische interactie met het publiek te creëren.
 • Bedenk en organiseer een lezing om de aandacht van meer mensen te trekken of om een specifieke doelgroep te bereiken.
 • Ontwikkel een partnerschap op het terrein en wissel diensten uit om uw naamsbekendheid aanzienlijk te verhogen voor, tijdens en na de beurs.

Onze Partners